Glue Balm αξίζει να δοκιμάσω ;

Glue Balm αξίζει να δοκιμάσω ;

Όλες σίγουρα έχουμε δει ή ακούσει για τα glue balms. Ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με την εταιρεία LAMI LASHES να λανσάρει πρώτη το LAMI GLUE BALM που προκάλεσε την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και την εκτόξευσε. Φυσικά, μετά από την τεράστια απήχηση του προϊόντος ξεκίνησαν πολλές εταιρείες να λανσάρουν δικά τους glue balm

Από τότε έχουν βγει μερικά υπέροχα glue balm στην αγορά όπως το EYE.DO που είναι δυνατό σαν κόλλα και ελαστικό όπως ένα glue balm. Εξαιρετικό προϊόν για τον βοηθό κάθε lami artist.

Τι είναι ; 

Είναι κόλλα σε μορφή μπάλμ, που την κάνει αυτόματα παχύρευστη, η οποία δεν στεγνώνει και κολλάει πολύ πιο γρήγορα τις βλεφαρίδες στην ασπίδα σιλικόνης ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάει να κάνεις τον τέλειο διαχωρισμό βλεφαρίδων.

Ακούγεται φανταστικό!

Τι μπορεί να πάει λάθος ; 

Πολλές τεχνίτριες παραπονιούνται πως ενώ κολλάνε και χτενίζονται πανεύκολα οι βλεφαρίδες με το που έρχονται σε επαφή με την πρώτη λοσιόν πετάγονται από την ασπίδα και δεν μπορούν να τις κολλήσουν ξανά. 

Για να μην βρεθείς σε αυτή τη θέση μπορείς να χρησιμοποιήσεις συμπιεστές βλεφαρίδων ή να κολλήσεις τις άκρες των βλεφαρίδων με κανονική κόλλα. 

Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι πως δεν λειτουργεί η λοσιόν τους, ναι το έχω ακούσει να μου το ρωτάνε, κάτι αδύνατον εκτός και αν έχει λήξει η λοσιόν δεν γίνεται να μην δεν λειτουργεί όποια εταιρεία και να χρησιμοποιείς. 

Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση πραγματικά ; Το glue balm ενώ κολλάει τις βλεφαρίδες δεν στεγνώνει ποτέ καθως τα συστατικά που του δίνουν την ελαστικότητα του και την υφή του είναι κυρίως ενυδατικά και πολλές φορές επεξεργασμένα έλαια. Οπότε δημιουργεί μια επιπλέον προστατευτική στρώση για να διαπεράσει η πρώτη λοσιόν και να φτάσει στις βλεφαρίδες.

Άρα, χρειάζεται περισσότερος χρόνος επεξεργασίας όταν χρησιμοποιούμε αυτό το προϊόν, συνήθως 20-30% περισσότερο μόνο. Για αυτό το λόγο πολλοί πιστεύουν πως δεν λειτουργούν τα προϊόντα τους. 

Το βάζουμε σε όλες τις περιπτώσεις;

Και ναι και όχι ! 

Μπορεί να λειτουργήσει τέλεια με όλες τις βλεφαρίδες ΑΛΛΑ! Πρέπει να λάβουμε υπόψην μας και τον τύπο της βλεφαρίδας που έχουμε μπροστά μας. Εάν είναι πολύ σκληρές μη πορώδες βλεφαρίδες θα πρότεινα την χρήση κανονικής κόλλας για να μην προσθέσουμε περισσότερο χρόνο στην υπηρεσίας. 

Εάν έχουμε πολύ λεπτές και ξανθές βλεφαρίδες θα πρότεινα την χρήση glue balm για να δώσουμε μια προστευτική στρώση στις εύθραυστες άκρες. 

Είναι στην κρίση του καθενός! Εσύ έχεις δοκιμάσει glue balm ;

Επιστροφή στο ιστολόγιο