Brow Lamination 5 Tips που θα σου λύσουν τα χέρια

Brow Lamination 5 Tips που θα σου λύσουν τα χέρια

Αν κάνεις brow lamination / lift τότε σίγουρα έχεις καταλάβει πως σε αντίθεση με το lash lift δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να καταλάβεις εάν έχει δράσει η πρώτη λοσιόν. Βασικά υπάρχει αλλά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις! 

Ένα ένα θα σου τα πω όλα. 

Αρχικά το "κακό" στο brow lift είναι πως δεν μπορείς να σώσεις όλες τις τρίχες, τι εννοώ; Επεξεργαζόμαστε ταυτόχρονα στον ίδιο χρόνο όλες τις τρίχες του φρυδιού αυτό έχει ως αποτέλεσμα μερικές να καούν και είναι φυσιολογικό γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις κάθε μια τρίχα ξεχωριστά σε ποιό στάδιο βρίσκεται και πόσο αδύναμη είναι. Οπότε επιτρέπουμε ένα 5% stress zone δηλαδή να "καούν" κάποιες τρίχες. 

Ωστόσο για να μειώσεις αυτό το ποσοστό ακόμα περισσότερο μπορείς να κάνεις τα εξής:

  1. Κάνε σωστή αξιολόγηση τις τρίχας, του δέρματος αλλά και της θερμοκρασίας του χώρου. Μην βάζεις τους ίδιους χρόνους σε όλους και υπολόγισε πως αν αυξηθεί η θερμοκρασία πρέπει να μειώσεις τον χρόνο επεξεργασίας.
  2. Χρησιμοποίησε κάποιο ενυδατικό λεπτόρευστο προϊόν πιο πριν και άφησε το 10 λεπτά να ενυδατώσει την τρίχα.
  3. Χρησιμοποίησε πιο ενυδατικές και προστατευτικές λοσιόν όπως της Permalift για να ξέρεις πως οι τρίχες των φρυδιών δεν θα απογυμνωθούν εντελώς από όλα τα θρεπτικά συστατικά.
  4. Μην βάζεις σε όλους σελοφάν κάνε, ξανά, σωστή αξιολόγηση της κάθε κατάστασης.
  5. Βγάλε την λοσιόν τμηματικά. Έλεγξε την αρχή του φρυδιού και εάν έχει γίνει τότε αφαίρεσε μόνο εκεί και το ίδιο για κάθε τμήμα του φρυδιού.  

 

Όλα τα παραπάνω σου δίνουν τον μέγιστο έλεγχο της κατάστασης. Ξέρω πως το brow lift είναι μια απλή σχετικά υπηρεσία η οποία όμως εάν γίνει λάθος έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν. 

Εάν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό τότε στείλε μας email actuallift@gmail.com για να κλείσουμε μαζί μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρα για να λύσουμε τις απορίες σου και να αναλύσουμε την δουλειά σου και πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη! 

Επιστροφή στο ιστολόγιο