Καλοκαίρι και lash lift τι πρέπει να προσέχεις ;

Καλοκαίρι και lash lift τι πρέπει να προσέχεις ;

Ήρθε για τα καλά το καλοκαίρι και η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο! Όπως πιθανόν να γνωρίζεις το lash lift είναι η ιδανική υπηρεσία για το καλοκαίρι καθώς δεν χρειάζεται συντήρηση κάθε 2 εβδομάδες και προσφέρει το υπέροχο natural look που όλοι θέλουμε κάθε καλοκαίρι. 

Τι πρέπει να προσέχουμε όμως ;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το lash lift είναι μια υπηρεσία που για να σηκώσει τις βλεφαρίδες τις επεξεργάζεται χημικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν οι βλεφαρίδες την απαραίτητη υγρασία, θρεπτικά συστατικά, έλαια, πρωτεϊνες κλπ. ΑΡΑ εμείς πρέπει μετά να τα δώσουμε πίσω με κάποιον τρόπο! 

Εδώ έρχομαι και σου προτείνω τα lash serums. 

Μετά το lash lift λοιπόν πρέπει να δώσουμε πίσω στην τρίχα την υγρασία και ενυδάτωση που τόσο χρειάζεται ειδικά το καλοκαίρι που ο ήλιος και η θάλασσα είναι αρκετά για να αφυδατώσουν ακόμα περισσότερο την τρίχα. Φυσικά πρέπει να προσέξουμε και από την επιπλέον αφυδάτωση, δηλαδή αποφεύγουμε την ίδια μέρα το solarium, την ηλιοθεραπεία και το καυτό μπάνιο. 

Έχει μαζί σου λοιπόν αυτό το καλοκαίρι το αντηλιακό σου, το lip balm, το lash serum σου και καλή διάθεση !

Πριν φύγεις πολύ σημαντικό να γνωρίζεις επίσης : Απέφυγε την χρήση λαδιών στα φρύδια και τις βλεφαρίδες το καλοκαίρι καθώς το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που επιθυμείς με τον ήλιο να τηγανίζει κυριολεκτικά την τρίχα! 

Επιστροφή στο ιστολόγιο